Winkelwagen

Zakelijk markt

Mozaïektegels zijn al een lange tijd een waar begrip op de zakelijke markt en vandaar dat Mozaïekjes talloze zakelijke klanten van Mozaïektegels heeft voorzien. Natuurlijk willen wij graag het beste resultaat zien en daarom dat wij nauw samenwerken met interieurontwerpers, tegelzetters en architecten.

Eigen design

Heb je een bepaalde kleurencombinatie of patroon dat je graag wilt terug wilt zien in de tegels? Dan ben je bij Mozaïekjes bij het juiste adres. Bij een afname van minimaal 40 vierkante meter, kan je zelf de kleurencombinatie, maat en patroon bepalen voor de zelliges en cementtegels. Nadat je het patroon hebt uitgekozen, kies je de gewenste maat en kleuren uit en zorgen wij voor de uitvoering. Het mooiste van dit allemaal moet nog komen, je betaalt namelijk niks extra!

Grotere volumes, betere prijzen!

Voor ons is het gunstiger als je grotere afnames doet en vandaar dat wij je een beter tarief bieden. Bij grotere volumes maken we gebruik van efficiëntere transportkanalen en ook dit zorgt voor scherpere verzendkosten. 

Bij een grotere afname hoef je je geen zorgen te maken over langere levertijden. Wij beschikken over een eigen productie, die direct meer kan produceren wanneer dat nodig is.  

Onze zakelijke klanten

Om je een beter beeld te geven over de zakelijke mogelijkheden, laten we je graag zien wat wij voor onze zakelijke klanten hebben gerealiseerd:

Zoals je ziet, kan je met mozaïektegels prachtige kanten op gaan. Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden? Ga dan in gesprek met ons en wij vertellen je graag meer daarover.

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com