Winkelwagen

Garantie & service

Bij mozaïekjes garanderen wij dat je mozaïektegels krijgt van de beste kwaliteit. Om dat te waarborgen, bieden wij jullie garantie en de juiste service aan.

Aankomst

Je kunt ervan uitgaan dat de tegels zonder schade bij je aankomen, daar hebben we namelijk al goed over nagedacht. De mozaiektegels zijn kwalitatief en zijn goed verpakt. Mocht je toch beschadigde mozaïektegels hebben ontvangen, dan is het belangrijk de schade binnen 24 uur aan ons te melden.

Handgemaakte mozaïektegels

Onze mozaïektegels worden met de hand gemaakt en zijn allemaal uniek. Vandaar dat er kleine kleurverschillen en oneffenheden kunnen zijn. Iedere mozaïekmuur heeft daardoor zijn eigen charmes en dat ga je al snel waarderen. Vandaar dat wij sommige kleine afwijkingen als normaal beschouwen.

Om je daar een beter beeld van te geven, laten wij zien welke mozaïektegels wel of niet onder schade vallen.

Voorbeelden naast elkaar met groene vinkjes en rode kruisjes.

Garantietermijn

Als je de tegels met goedgekeurde onderhoudsproducten onderhoud, zullen de tegels niet beschadigen door de vocht of door de zon. Vandaar dat wij 12 maanden kwaliteitsgarantie bieden aan onze mozaïektegels. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze mozaïektegels van hoogwaardig kwaliteit zijn.

Heb je nog vragen over de garantie? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com