Mozaïekjes.com is in 2003 opgericht met als doel mooi en betaalbare mozaïek tegels aan een groot publiek te leveren.

Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren voor een eerlijke en betaalbare prijs. Hiervoor houden wij de ontwikkelingen op de markt, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa, sterk in de gaten om zo scherpe prijzen aan te kunnen bieden.

Inmiddels hebben wij, vanwege de grote vraag, ons assortiment uitgebreid naar Marokkaanse ZelligesPortugese cementtegels, e.d. Deze tegels kunnen zowel als wandtegels of vloertegels gebruikt worden in de badkamer, keuken of in de rest van het huis.

Wij krijgen onze Mozaïek tegels direct geleverd van de fabrikant, zonder tussenpersonen zodat wij de prijs van deze Mozaïeken zo laag mogelijk kunnen houden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de mooiste tegels die er zijn. Dit moet ook wel, want de keuzes in mozaïek zijn eindeloos.

Onze Marokkaanse Zelliges en cementtegels worden uit eigen productie volgens eeuwenoude traditie, met de hand, vervaardigd in Fez, Marokko. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van deze bijzondere tegels waarborgen en kunnen we goed inspelen op de wensen van onze klanten.

De producten die op onze website te zien zijn, zijn maar een klein deel van ons assortiment die in onze showroom te zien zijn. U bent van harte welkom in onze showroom! Voor meer informatie, ziet u aub de openingstijden.
mozaiekjes.com mooi en betaalbaar…..