Winkelwagen

Over mozaïekjes

Over Mozaïekjes

Mooi en betaalbare tegels

Mozaïektegels zijn een absolute lust voor het oog, echter merkten wij wel dat het qua kwaliteit en prijs veel beter kan. Vandaar dat wij sinds 2003 ernaar streven om mooi en betaalbare tegels aan te bieden. Sinds dat moment behoren wij tot één van de grondleggers wat betreft mozaïektegels in de Benelux. Als kers op de taart garanderen wij een snelle levertijd overal in Europa!

Uitgebreid assortiment

Het publiek is steeds meer van mozaïektegels gaan houden en dat heeft ervoor gezorgd dat wij ons assortiment verder uitgebreid hebben. Je kan bij ons kiezen uit een ruim aanbod van mozaïektegels, Marokkaanse Zelliges en wandtegels, Portugese cementtegels, keramische tegels, natuursteen en terrastegels.

Overal op toepasbaar

Wij willen ons niet beperken tot tegels die alleen in droge ruimtes te gebruiken zijn. In ons assortiment vind je tegels die geschikt zijn als wand- of vloertegels, daarnaast kan je deze gebruiken in de badkamer, keuken of buiten. Bepaalde tegels dienen wel eerst geïmpregneerd te worden, maar dat hebben wij bij elk tegel op onze website overzichtelijk aangegeven.

Traditioneel met de handgemaakte tegels

Onze Marokkaanse Zelliges en cementegels zijn allemaal uniek en dat komt omdat ze op traditionele wijze op de hand worden gemaakt. Dit wordt niet in Nederland gedaan, maar in Fez, Marokko. Daar worden ze al eeuwen op dezelfde manier gemaakt en zo garanderen wij jullie de beste Marokkaanse Zelliges en cementegels die er beschikbaar zijn.

De beste beleving

Om de sfeer van de tegels te proeven, is een bezoek aan onze showroom echt een must! Daar hebben we talloze tegels voor je klaargezet en kan je sneller een idee krijgen welke stijl het beste bij je zal passen. Wij hebben ook speciale stellingen voor jullie klaargezet, zodat je verschillende tegels met elkaar kunt combineren. Doordat wij een groot assortiment aan mozaïektegels hebben, kan het zelfs zo zijn dat je een tegel vindt die niet op onze website staat.

Neem je twijfel weg en bestel samples!

Je wilt er absoluut zeker van zijn dat je de mooiste mozaïektegels gaat plaatsen en dat begrijpen wij volkomen. Vandaar dat het bij ons mogelijk is om tot wel 4 gratis samples te ontvangen, het enige wat je zal betalen zijn de verzendkosten. Op die manier kan je vol vertrouwen zeggen dat het goed zal staan op je muur of vloer.

De samples zijn te verkrijgen van mozaïektegels, cementegels en die van de Marokkaanse wandtegels.

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com