Winkelwagen

Welke tegels gebruik ik voor mijn zwembad?

Als je van plan bent om een zwembad te bouwen in je tuin of in je huis, dan is het belangrijk dat je de juiste tegels gaat leggen. Niet alleen omdat je er anders niet zo heel lang van kan gaan genieten, maar ook omdat het anders voor gevaarlijke situaties kan gaan zorgen. Dat willen wij natuurlijk voorkomen en vandaar dat wij je in deze blog daarbij gaan verder helpen. Ben je er klaar voor, daar gaan we dan!

Binnen het zwembad

We beginnen in het zwembad, daar raden wij je aan om gebruik te maken van Keramisch Mozaïek. Deze tegels zijn namelijk uitermate geschikt voor plekken met water, zijn slijtvast en door de kleine steentjes heb je veel meer grip. Daarnaast zijn de kleinere tegeltjes ideaal als je met rondingen in het zwembad te maken krijgt, je hoeft dan geen tegels te zagen en kan het dus heel mooi afwerken.

Keramisch Mozaïek kan je in talloze kleuren en maten bestellen, zo kan je kiezen voor een hexagon vorm, maar ook een schub vorm zal superleuk in je zwembad staan en geeft een unieke uitstraling.

Rondom het zwembad

Het is mooier om rondom het zwembad te kiezen voor andere tegels dan dat je in het zwembad legt, echter is het nu nog belangrijker dat je voor meer grip zorgt zodat je niet snel uit zal glijden. De Keramische Tegels met de betonlook zal waarschijnlijk de beste keuze zijn. Ten eerste omdat ze voor voldoende grip gaan zorgen wanneer je met je natte voeten over deze tegels loopt, daarnaast zien grotere tegels er ook schitterend uit en passen ze perfect rondom je zwembad. Na het plaatsen van deze tegels, zal je direct opvallen dat je tuin veel moderner is geworden.

Marokkaanse Zelliges

Arabic Tiles

De Marokkaanse Zelliges staan erom bekend dat ze uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimtes, vandaar dat je ze vaak terugziet in Marokkaanse hammams, fonteinen en wasruimtes. Als je je zwembad meer een Oriëntaalse look wilt geven, dan kan je dat het beste doen met onze Zelliges en ook die hebben wij in verschillende stijlen en kleuren. Als je Zelliges ook rondom het zwembad wilt leggen, dan raden wij aan om gebruik te maken van kleinere Zelliges zodat je minder snel uit zal glijden. 

We hebben ook fonteinen en wastafels bekleed met Marokkaanse Zelliges, op deze manier heb je je zwembad compleet in Arabische sferen geplaatst en kan je hier heerlijk weg in dromen.

Bezoek onze showroom

Als je nog beter onze tegels wilt ervaren, dan raden wij je aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Je kan dan alle tegels vastpakken, en ervaren hoe dat in combinatie met water aan zal voelen. Zo weet je zeker welke tegels je nodig hebt voor je zwembad. Daarnaast kan je ook goed ervaren hoe de overloop van de tegels in het zwembad en rondom het zwembad zullen zijn en kan je kiezen voor de beste combinatie.

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com