HMK S232
 45,00  37,19 Excl. BTW Toevoegen aan winkelwagen

HMK S232

 45,00  37,19 Excl. BTW

HMK S232 Vlekstop – zonder oplosmiddelen is een gebruiksklaar impregneermiddel zonder oplosmiddelen. Het product vermindert het binnendringen van water, vuil en olie in natuurstenen vloeren (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen, beton, cotto-, baksteentegel-, kleitegel- en klinkervloeren. Binnen- en buitenshuis.

Extra informatie

Verbruik

Indicatie: 1liter per 5-20m² (verbruik sterk afhankelijk van ondergrond).

Opslag

Bij koel en droge omstandigheid kan de HMK S32 ca. 2 jaar bewaard worden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Veiligheid

Beschermen tegen vorst en buiten bereik van kinderen houden.

Prijs per

Stuk

Werkwijze

Schakel de vloerverwarming uit laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, maak hem grondig schoon en laat hem drogen (max restvochtgehalte 6-8%) Breng HMK S32 met een zachte kwast of een roller met korte haren in ruime hoeveelheid, maar gelijkmatig op de zuigende ondergrond aan. Behandel sterk zuigende oppervlakken na ca. 20 minuten opnieuw. Verwijder overtollig HMK S32 voor het indrogen volledig met wisser, doeken of tissuepapier. Buiten kan HMK 32 ook op het te behandelen materiaal worden gespoten (airless).

Achteraf

Restant na 12 uur verwijderen door het oppervlak te reinigen (schrobben) met water. Droogtijd is afhankelijk van temperatuur en de luchtcirculatie ca. 4-6 uur. Gedurende deze tijd het oppervlak niet betreden. De werking van het product ontwikkelt zich in 48 uur.