Keramisch mozaiek XKM 79
 9,95  8,22 Excl. BTW Toevoegen aan winkelwagen

Keramisch mozaiek XKM 79

 9,95  8,22 Excl. BTW

11,11 vellen per m2

vel
€ 119,43
0.090 m²

Keramisch mozaiek

De keramisch mozaiek is een klassieker onder de mozaïeken. Dit elegante keramische mozaïek is van klei gemaakt op een hoge brandtemperatuur. Het heldere design is een ideale basis voor een moderne en individuele vormgeving van wanden en vloeren. Met keramische mozaieken, die je op de meest uiteenlopende manieren kunt combineren, creëer je een sfeer van duurzame schoonheid.

Met keramische mozaiek tegels tovert u keuken, badkamer of toilet om in een chique of juist verfrissende ruimte. Mozaiekjes heeft design keramische mozaiek tegels in lichte pasteltinten, chique bruin of antraciet of in gemengde kleuren. Het grote voordeel van keramiek is dat dit eenvoudig schoon te houden is en schimmelvorming op de muur minder kans krijgt. Zo bewijzen keramische tegels extra nut op plaatsen waar veel vocht komt, zoals de badkamer of de hoek van de keuken waar het gasstel staat.

Sample Bestellen

Een wandtegel, vloertegel of mozaïek kopen vanaf een afbeelding is erg moeilijk. Daarbij komt nog dat kleuren op een beeldscherm in werkelijkheid heel anders kunnen overkomen. Het is prettiger om zelf een stukje van een tegel of mozaiek te kunnen bekijken in uw eigen omgeving. Vraag daarom samples aan via onze website.

Extra informatie

Gewicht1,0 kg
Afmetingen

30 x 30 cm

Geschikt voor

Binnen, Buiten, Vloer, Wand, Zwembad

Vorm

Kiezel

Kleuren

Blauw, Groen

Dikte

6 mm

Prijs per

Vel

Materiaal

Keramiek

Aantal vellen per m2

11,11 vellen

Antislip

Klasse 2

Norm

EN-Norm

Steenlengte

20 mm

steenbreedte

50mm

Vorstbestendig

Ja

m2 per vel

0.090