Winkelwagen
Terrace tiles

Met deze terrastegels maak jij je tuin compleet!

De zomer is weer in volle gang en dat betekent dat wij vaker in de tuin zullen zitten. Op zich is dat geweldig nieuws, maar is je tuin er wel klaar voor? Als je van die simpele stoeptegels hebt in je tuin, dan is het toch echt tijd voor een ware make over en daar gaan wij je bij helpen!

Natuursteen

Het maakt niet uit welke tuinmeubels je buiten hebt staan, natuursteen tegels zullen daarbij passen. Deze tegels zijn namelijk niet aan de mode onderhevig en blijven hun pure en authentieke karakter behouden. Daarnaast zijn ze ook duurzaam en zijn ze niet weg te slijten, je zult er dus heel lang van kunnen genieten. Het onderhouden van natuursteen tegels is ook zeer eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is de tegels te impregneren.

Wij hebben een ruim assortiment aan natuursteen tegels, maar wij kunnen het niet laten om een soort natuursteen tegel aan het ligt te brengen en dat is de Travertine. Deze soort tegels hebben meer een natuurlijke look en dat geeft je tuin veel meer karakter.

De betonlook

Tiles home

Wil je liever voor een strakkere stijl gaan, dan raden wij terrastegels aan met een betonlook aan. Dit zijn keramische tegels die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten en zijn nog makkelijker schoon te houden. Een tuin heeft natuurlijk veel groen en deze tegels zorgen daarbij voor een strakke look. Velen gaan voor de donkergrijze betonkleur, maar een lichte kleur kan ook erg mooi staan in je tuin. Vooral als je tuin er wat somberder uitziet, kan een warmere kleur je tuin echt opfleuren.

Een mediterraans hoekje

Als je een gezellig hoek wilt creëren in je tuin, dan kan je een stuk betegelen met wandtegels. Dit gedeelte van je tuin moet er echt uitspringen en dat kan je op verschillende manieren doen. Zo hebben Portugese Cementtegels zoals deze, superleuke patronen die direct opvallen. Je kan ook voor onze Marokkaanse Zelliges gaan, schitterend als je daar een lange smalle strook mee wilt bedekken bijvoorbeeld.

De zomer is een hete periode waar je wel wat verkoeling kan gebruiken en om die reden, kan je ook kiezen voor een prachtige zellige fontein. Dat is niet alleen schitterend om te zien, maar ook handig als je je even wilt opfrissen.   

Conclusie

Zoals je hebt gelezen, kan je het beste gaan voor natuursteen tegels of keramische tegels met een betonlook. Deze staan namelijk het beste in je tuin en zijn daar uitermate voor geschikt. Bij natuursteen tegels dien je ze alleen nog te impregneren om ze waterbestendig te maken. Wij gaan graag samen met jou vergelijken om te kijken welke terrastegels het beste bij jou in de tuin passen. Dit kan je doen door foto’s te maken van je tuin en onze showroom te bezoeken. Voor je het weet, straalt je tuin als nooit tevoren!

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com