Winkelwagen
Bezoek onze showroom van 800m2 in Rotterdam

De badkamer trends van 2022

Toen de badkamer als eerste zijn intrede maakte in ons leven, dachten we eigenlijk alleen maar aan het gemak die het ons gaf. Maar met de tijd zijn we steeds meer gaan geven om zijn uiterlijk. Anno 2022 willen we genieten van een schitterende badkamer, maar hoe doen we dat? Je kan zelf creatief aan de slag gaan, maar je kan ook eerst bekijken wat de recente ontwikkelingen zijn. Vandaar dat wij je in dit artikel laten zien wat de badkamer trends zijn van 2022.

Een natuurlijke look

Het valt meteen op dat er veel gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke materialen en dat dit compleet gemaakt wordt met aardse kleuren. Aardse kleuren zijn de kleuren bruin, zand en terracotta. Met deze kleuren is het een fluitje van een cent om een natuurlijke look te realiseren.

In 2022 draait het ook om verduurzaming van de badkamer en deze twee punten kunnen we uitstekend met elkaar combineren.

Wanneer we naar ons assortiment kijken, dan is er één antwoord die hier perfect op aansluit en dat is natuursteen. Onze natuursteentegels zijn namelijk beschikbaar in aardse kleuren en zijn rechtstreeks uit de natuur ontgonnen.

Naast onze natuursteentegels is het ook een goed idee om hout terug te laten komen in je badkamer. Behoud daarbij zoveel mogelijk de originele houtkleur, zodat het natuurlijk overkomt. Als we denken aan houten producten, dan denken wij aan houten kastjes, scheidingswanden en zelfs een houtenplank die je dwars op je bad kan leggen.

Combineer het met luxe

Een natuurlijke look en tegelijk luxe uitstralen?! Dat klopt en het staat ook nog eens superleuk! Je kan bijvoorbeeld voor materiaal gaan als koper, verchroomd messing en grafiet om meer luxe in je badkamer te krijgen en toch natuurlijk over te komen. Onze gouden kranen stralen precies dit uit en zorgen ervoor dat je badkamer helemaal bij de tijd is. Zwarte kranen waren lange tijd in, maar dit jaar worden ze voorbijgeschoten door de gouden kranen en wij geven het publiek groot gelijk!

Geen aparte ruimte meer

Voorheen zagen we de badkamer als aparte ruimte in het huis, maar dit jaar is het de bedoeling om alles met elkaar te betrekken. Je kan dit realiseren door de vloer en muren te laten doorlopen met de andere kamers. Als je alles laat doorlopen, creëer je ook meer rust in je design. Probeer op verschillende gedeeltes van je muren schitterende tegels te plaatsen. Op die manier krijg je geen saai interieur en zal je zien dat verschillende muren schitterend naar voren zullen treden.

Je huis als één geheel maken, kan je ook op een manier doen dat je minder geld zal kosten. Je kan namelijk met de juiste accessoires ervoor zorgen dat je meer eenheid krijgt in je huis.

Hulp nodig?

Je bent nu goed op de hoogte hoe je voor een trendy badkamer kan zorgen, maar snappen ook als je toch wat meer advies zou willen hebben. Vandaar dat we voor je klaarstaan om je hierin te adviseren. Samen zullen we aan tafel zitten en uw ideeën vertalen naar een schitterend design!

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak, neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.