Winkelwagen

zelliges rotterdam

Zelliges in Rotterdam

Zelliges zijn handgemaakte Marokkaanse wand- en vloertegels die uit klei bestaan. Ze worden in speciale ovens gebakken en gekapt in het formaat 10 x 10 cm of 5 x 5 cm. Deze Marokkaanse geglazuurde tegels worden op traditionele ambachtelijke manier vervaardigd. Juist omdat het gehele proces handwerk is, zit er veel nuance in de kleurstelling. Het karakter van elke tegel is hierdoor uniek en komt tot uiting door het traditioneel gebruik van verschillende kleuren en de onregelmatige oppervlakte van de tegel. Zelliges van mozaïekjes.com zijn van hoogstaande kwaliteit en worden uit eigen productie vervaardigd in Fez, Marokko. U kunt ze in onze showroom in Rotterdam komen bekijken.

Marokkaanse tegels met karakter

Met deze designtegels kunt u rekenen op unieke exemplaren. De tegels zijn niet identiek aan elkaar maar zorgen wel voor een samenhangend geheel en een interieur met karakter. Weet u al waar u deze Marokkaanse siertegels gaat plaatsen? In de keuken en in de badkamer kunnen ze net iets extra’s toevoegen aan het interieur. Maar als u andere ideeën hebt, dan horen we dat natuurlijk graag.

Stel uw vragen aan ons

U wilt vast weten hoe u deze bijzondere tegels het beste kunt combineren of waar u deze wandtegels kunt kopen. Kom naar onze showroom in Rotterdam en we vertellen u alles over deze unieke Marokkaanse handgemaakte zelliges. Ervaar met uw eigen ogen hoe mooi en uniek deze wand – en vloertegels zijn. Tot gauw!

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com