Winkelwagen
Bezoek onze showroom van 800m2 in Rotterdam

Zelliges in Rotterdam

Zelliges in Rotterdam

Zelliges zijn handgemaakte Marokkaanse wandtegels. Juist omdat het gehele proces handwerk is, zit er veel nuance in de kleurstelling. Handgevormd, handgeglazuurd en handgekapt, dat is wat je mag verwachten van deze tegels. Deze Marokkanse tegels moet je echt zelf komen bekijken in onze showroom. Kom naar Rotterdam en ervaar met eigen ogen hoe mooi en uniek deze wandtegels zijn!

Marokkaanse tegels met karakter

Het oppervlak van Zelliges is heel bijzonder. Door het authentieke handwerk waarmee ze gemaakt zijn, kun je rekenen op unieke exemplaren. Elke tegel is net even iets anders dan de volgende. Dat zorgt voor een wand met karakter. Weet je al waar je deze Marokkaanse tegels gaat toepassen? In de keuken en in de badkamer kunnen ze heel wat toevoegen aan het interieur. Maar als je andere ideeën hebt, dan horen we dat natuurlijk graag. Of vraag naar onze ervaringen met de Marokkaanse tegels. Misschien kom je nog wel op geniale ideeën doordat we samen brainstormen over de mogelijkheden.

Stel je vragen aan ons

Je wilt vast weten hoe je deze tegels het beste kunt combineren. Of hoe je ze aan de wand moet maken zodat ze tientallen jaren blijven zitten. Kom naar onze showroom in Rotterdam en we vertellen je er alles over. Tot gauw!

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak, neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.