Winkelwagen

Zelliges in Nederland

Zelliges in Nederland

Zelliges zijn handgemaakte Marokkaanse wand- en vloertegels die uit klei bestaan. Ze worden in speciale ovens gebakken en gekapt in het formaat 10 x 10 cm of 5 x 5 cm. Deze Marokkaanse geglazuurde tegels worden op traditionele ambachtelijke manier vervaardigd. Juist omdat het gehele proces handwerk is, zit er veel nuance in de kleurstelling. Het karakter van elke tegel is hierdoor uniek en komt tot uiting door het traditioneel gebruik van verschillende kleuren en de onregelmatige oppervlakte van de tegel. Zelliges zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in het toepassing ervan in zowel privé- als in zakelijke sfeer.

De zelliges van mozaïekjes.com zijn van hoogstaande kwaliteit en worden uit eigen productie vervaardigd in Fez, Marokko.

Marokkaanse tegels met karakter

Met deze designtegels kunt u rekenen op unieke exemplaren. De tegels zijn niet identiek aan elkaar maar zorgen wel voor een samenhangend geheel en een interieur met karakter. Weet u al waar u deze Marokkaanse siertegels gaat plaatsen? In de keuken en in de badkamer kunnen ze net iets extra’s toevoegen aan het interieur. Maar als u andere ideeën hebt, dan horen we dat natuurlijk graag.

Stel uw vragen aan ons

U wilt vast weten hoe u deze wand- en vloertegels het beste kunt combineren of hoe u deze kunt plaatsen. Kom naar onze showroom in Rotterdam, Nederland en we vertellen u alles over deze unieke Marokkaanse handgemaakte zelliges. Ervaar met uw eigen ogen hoe mooi en uniek deze wandtegels zijn. Tot gauw!

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com