Keramisch mozaiek XKM 33
 9,75  8,06 Excl. BTW Toevoegen aan winkelwagen

Keramisch mozaiek XKM 33

 9,75  8,06 Excl. BTW

11,11 vellen per m2

vel
€ 108,32
0,090 m²

Keramisch mozaiek

De keramisch mozaiek is een klassieker onder de mozaïeken. Dit elegante keramische mozaïek is van klei gemaakt op een hoge brandtemperatuur. Het heldere design is een ideale basis voor een moderne en individuele vormgeving van wanden en vloeren. Met keramische mozaieken, die je op de meest uiteenlopende manieren kunt combineren, creëer je een sfeer van duurzame schoonheid.

Met keramische mozaiek tegels tovert u keuken, badkamer of toilet om in een chique of juist verfrissende ruimte. Mozaiekjes heeft design keramische mozaiek tegels in lichte pasteltinten, chique bruin of antraciet of in gemengde kleuren. Het grote voordeel van keramiek is dat dit eenvoudig schoon te houden is en schimmelvorming op de muur minder kans krijgt. Zo bewijzen keramische tegels extra nut op plaatsen waar veel vocht komt, zoals de badkamer of de hoek van de keuken waar het gasstel staat.

Sample Bestellen

Een wandtegel, vloertegel of mozaïek kopen vanaf een afbeelding is erg moeilijk. Daarbij komt nog dat kleuren op een beeldscherm in werkelijkheid heel anders kunnen overkomen. Het is prettiger om zelf een stukje van een tegel of mozaiek te kunnen bekijken in uw eigen omgeving. Vraag daarom samples aan via onze website.

Extra informatie

Gewicht1,0 kg
Vorm

Cirkel

Kleuren

Wit, Zwart

Aantal vellen per m2

11,11 vellen

Materiaal

Keramiek

m2 per vel

0.090

Dikte

6 mm

Norm

EN-Norm

Afmetingen

30 x 30 cm

Tegeloppervlak

Glanzend

Geschikt voor

Binnen, Buiten, Vloer, Wand, Zwembad

steenbreedte

6 mm

Prijs per

Vel

Steenlengte

20 mm, 50mm