Winkelwagen

Professionele tegelzetters

Kiest u liever voor een professionele tegelzetter voor het betegelen van uw badkamer, vloer van de living of voor het betegelen van een andere ruimte? Mozaïekjes.com biedt u deze mogelijkheid!

Niet iedereen heeft de tijd, zin of mogelijkheid zelf tegels te zetten. En hoewel u op de website uitgebreide handleidingen vindt om zelf tegels te zetten bent u natuurlijk toch vaak onzeker over het resultaat van uw inspanningen. Als u kiest voor een professionele tegelzetter van Mozaiekjes.com dan bent u wél zeker van een geweldig resultaat. Onze tegelzetters zijn deskundig en beschikken over jarenlange ervaring.

Tegelzetter van Mozaïekjes

Onze professionele tegelzetters kunnen worden ingezet voor elk soort tegelwerk. Wij voeren elke tegelklus met passie uit en staan garant voor een perfect resultaat. Wij werken alleen met de beste lijm, het beste voegsel en het beste gereedschap zodat wij tegelwerk van hoge kwaliteit kunnen garanderen. En dat tegen uiterst scherpe tarieven.

Uiteraard zijn uw kostbare mozaïektegels, Marokkaanse tegels, Zelliges, Spaanse tegels en andere tegels bij ons in vertrouwde handen. Onze tegelzetters hebben ervaring in het leggen van alle soorten tegels en toveren uw badkamer, woonkamer, toilet, terras en andere ruimtes om tot een waar kunstwerk.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com