Winkelwagen

Cementtegels in Rotterdam

Cementtegels in Rotterdam

Cementtegels, ook wel Portugese cementtegels genoemd, bestaan uit cement, zand en water, aangevuld met een toplaag van marmerpoeder en kleurpigment. De techniek is door de Europeanen laat 19e eeuw overgenomen van de Moren en werd in paleizen en luxe gebouwen toegepast. Tegenwoordig zie je deze Portugese cementtegels in Nederland steeds vaker terug in tuinen, huizen en horecagelegenheden. De mogelijkheden in motieven en vormen zijn eindeloos; zo zijn saaie tegels verleden tijd en wordt er nu plaats gemaakt voor stijlvolle kleurrijke wanden en vloeren dankzij deze patroontegels. De cementtegels van mozaïekjes.com zijn van hoogstaande kwaliteit en worden uit eigen productie ambachtelijk, met de hand, vervaardigd in Fez, Marokko. De designtegels kunnen zowel als vloertegels en als wandtegels geplaatst worden.

Stel uw vragen aan ons

U wilt vast weten hoe u deze wand- en vloertegels het beste kunt combineren of hoe u deze kunt plaatsen. Kom naar onze showroom in Rotterdam, Nederland en we vertellen u alles over deze unieke Marokkaanse tegels. Ervaar met uw eigen ogen hoe mooi en uniek deze wandtegels zijn. Tot gauw!

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com