Bestel Informatie

Bestelling plaatsen
Uw bestelling (of offerteaanvraag) kunt u online, via email of telefonisch plaatsen. Uiteraard kunt u uw bestelling ook in onze SHOWROOM (IJsselmondselaan 175, Rotterdam) doen. Zodra de (aan)betaling bij ons binnen is, wordt het aankoopproces in gang gezet.

Bestelling op maat
Voor onze zelliges en cementtegels bieden wij de extra mogelijkheid aan om zelf met een ontwerp te komen. U kunt kleur, maat en patroon naar u eigen smaak ontwerpen. Deze optie kan alleen bij bestellingen vanaf 40m2 en men dient rekening te houden met een langere levertijd.

Afleveren artikelen en levertijden
U kunt uw aankoop op het door u gewenste adres tegen bezorgkosten laten bezorgen of u kunt kiezen deze gratis af te halen in onze showroom. Wel dient u van te voren aan ons door te geven wanneer u de bestelling komt ophalen zodat wij deze klaar kunnen zetten. Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. Mozaïekjes streeft ernaar om de producten binnen de aangegeven termijn te leveren. Aflevertermijn voor Mozaïek is 3 á 5 werkdagen, zelliges en cementtegels 3 werkdagen (indien op voorraad) en Spaanse tegels 4 weken (indien niet voorradig). Vraag ons naar het actuele aanbod.

Wij kunnen helaas geen exact tijdstip van levering met onze klanten afspreken, omdat wij afhankelijk zijn van transporteurs/koeriersdiensten die volgens een eigen routeplanning werken.

Annuleren en retourneren
Indien u een bestelling wilt annuleren dient u dit zo snel mogelijk telefonisch te overleggen. Omdat de uitlevering bij bestelling, na ontvangst van de (aan)betaling, direct in gang wordt gezet, is het soms niet mogelijk de bestelling kosteloos te annuleren of te retourneren. De kosten kunnen oplopen tot betaling van de gehele order. De kosten voor het retourneren van de tegels zijn voor de rekening van de klant. Tegels mogen per volle dichte dozen retour worden gebracht binnen 14 dagen na aankoop.

Samples
Mozaïekjes biedt u de service aan om maximaal 3 samples gratis te bestellen via info@mozaiekjes.com. U betaalt slechts de verzendkosten:

Mozaïektegels, Zelliges en Cement-tegels: 8 Euro verzendkosten

De levertijd van de samples bedraagt circa 3 werkdagen indien wij de samples in huis hebben, anders is de levertijd circa 6 werkdagen.

Na ontvangst van uw bestelling
Na ontvangst van uw bestelling, dient u het product direct op de inhoud te controleren. Indien het product niet in de juiste staat/orde is ontvangen, dient u dit binnen 1 dag (24 uur), via email, bij ons te melden.