Winkelwagen

5 redenen om voor mozaïektegels te kiezen

Het restylen van je huis brengt veel met zich mee en het decoreren van je muur is daar een belangrijk onderdeel van. In dit blogartikel gaan we je 5 redenen geven waarom tenminste één gedeelte van je huis mozaïektegels dient te hebben.

1. Blijft trendy

Al meer dan 1000 jaar gebruiken we verschillende mozaïekpatronen in onze huis en tuin. Ondanks dat het al zo lang bestaat, heeft het nooit een oubollig karakter gekregen. Mozaïektegels zijn altijd hip geweest en vandaar dat velen na 10 jaar hun mozaïektegels nog steeds niet willen vervangen.

2. Een uniek ontwerp maken

Mozaïektegels zijn er in verschillende maten, vormen, ontwerpen en kleuren. Het is daardoor erg makkelijk om met een uniek ontwerp te komen en dat maakt het extra speciaal. In onze showroom hebben we speciale stellingen voor je klaargezet waar je de tegels met elkaar kunt combineren, kom gerust langs om het uit te proberen!

3. Gaat lang mee

Over de langdurigheid hoef je je geen zorgen te maken als het gaat om mozaïektegels. Als we kijken naar opgravingen van Romeinse mozaïekvloeren, zien we eigenlijk dat het bewijs al is geleverd. Ondanks dat deze vloeren honderden jaren onder de grond hebben gelegen, komen ze nog steeds schitterend naar boven en vragen we ons af of ze er niet mooier op zijn geworden!

4. Makkelijk schoon te maken

Een verfmuur is veel lastiger schoon te houden, dan een muur met mozaïektegels. De tegels kan je makkelijk met een doekje schoonkrijgen en dat is natuurlijk ook handig als je kleine kinderen hebt. In de keuken kan je er lekker los op koken en hoef je geen zorgen te maken om spetters.

5. Waterafstotend

Al onze mozaïektegels zijn waterafstotend en dus ideaal om in de keuken, badkamer, tuin en zelfs in het zwembad te gebruiken. Vandaar dat dit een belangrijke reden kan zijn om voor mozaïektegels te kiezen. Je hoeft dus geen impregneermiddel te gebruiken om deze tegels waterafstotend te maken.

Zoals je hebt gelezen zijn er vele voordelen aan het kiezen voor mozaïektegels. Als je nu de keuze hebt gemaakt om voor mozaïektegels te gaan, dan vraag je je waarschijnlijk af: Welke mozaïektegels gaat het worden? Daar helpen we je graag verder bij! Breng een bezoekje aan onze showroom en we laten je zien welke combinaties er mogelijk zijn.

Wij zijn de grootste online verkoper van de mozaiektegels van Nederland en België. Neem contact met ons op via info@mozaiekjes.com